Ord med massa o

Insomnian den här gången är en hönan-och-ägget-debatt. Osäker på om oron orsakar oförmågan att sova eller omvänt, oförmågan att sova orsakar oro..
...eller osäkerhet?
Jag får skit när jag inte svarar men hon svarar ju inte!
Hur ska jag få pengarna att räcka till?
Vem är hon?
Jag?

Tillbaka efter tre givande dagar i vår kära hfvudstad. Roligt att träffa bror, som hann med att sätta mig på plats också, vilket jag iofs behövde. Isak har blivit en människa bör nämnas. Krabaten vill annat än äta/sova/skita, det är stort!

Idag blev jag förbannad förresten, riktigt förbannad. Stod i kön till säkerhetskontrollen på Arlanda. Jag tittar på en av väktarna på plats och ser långt innan att jag är inspanad. Först tror jag att det beror på att jag går runt och konkar på mitt biljard-case, men när jag går igenom metalldetektorn (som inte ger utslag över huvud taget) så inser jag vad som är dealen. Jag har fallit offer för en skäggig Murre-kopia på power trip. Han tar tag i mig, stirrar mig surt i ögonen och säger till mig (inte ber snällt) att hålla ut armarna. Mer noggrant tafs har jag aldrig varit med om.. Han vill att jag vänder mig om, han känner innanför tröjan, i skrevet, i röven, i strumporna, i munnen. Till slut när han märker att han knappt kan känna konturerna av mina boxershorts så säger han att jag ska ta av mig mössan också. Jag gör som jag blir tillsagd, ler och önskar honom ett lyckligt liv.
Känner mig våldtagen.
Borde det inte finnas nåt liknande hemvärnet för människor som inte lyckas ta sig in i den riktiga polisen?!


Idag kör vi ett citat från Joseph Arthur, bara för att han är fucking great!

"They say love is something you feel but never see
When I see you I firmly disagree
I'm just trying to be all that I can be
Without destroying you
or joining the army"

/D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0